Referenties

Steeds meer mensen kiezen voor de efficiënte en persoonlijke aanpak van FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur. Of het nu een particuliere of zakelijke gelegenheid is. Alle oplossingen die bij onze klanten geleverd zijn hebben één ding gemeen: ze zijn bedacht en toegepast op de persoonlijke wensen van onze klant. Dat is precies de reden waarom klanten voor ons kiezen. Onderstaand een greep uit de referenties die wij kregen van onze opdrachtgevers.

FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur verzorgde op ons evenement 'Onuitzetbaren in beeld' in het Filmtheater Hilversum voor 150 gasten een heerlijke lunch en diverse borrelhapjes. Floris en zijn team waren ruim op tijd en zorgden voor alles - het was perfect. Bedankt!Groeten, 
Fanny
Fanny de Groot - Humanistische Alliantie
Evenement
Filmtheater Hilversum
Voor de doop van onze dochter hebben we een tapasbuffet besteld. Onze gasten waren onder de indruk van het ruime assortiment en nog belangrijker ze vonden het heerlijk! Verder was het een prettig contact en dat Floris op zondag kon bezorgen en zodoende we niet zelf hapjes hoefden op te warmen vonden we ook erg handig.

Frank Smeltink

Doop van dochter – Loosdrecht
Onze house warming borrel is mede dank zij jouw fantastische catering een reuze succes geworden. Iedereen heeft gesmuld van de kleine amuse hapjes. Je had ook echt aan alles gedacht. Ik hoefde zelf nauwelijks nog iets aan de hapjes te doen en daarom kon ik al mijn tijd aan mijn gasten geven. Als ik weer iets te vieren heb of iets dergelijks sta jij bovenaan om weer te benaderen om alles te verzorgen.
Werkelijk helemaal TOP!
Hartelijk gegroet, Ria Jansen

Ria Jansen

Housewarming – Laren
Een kroonjaar moet je altijd vieren, daarom na een besloten voorstelling in het filmtheater een feestelijke lunch thuis voor ca. 40 personen. Floris catering heeft dit geweldig verzorgd, heerlijke soepjes, zeer gevarieerde sandwiches met verrassende ingrediënten en verrukkelijke empanada’s die we even in de oven moesten opwarmen. Tot slot nog petit fours en mini brownies voor bij de koffie. Iedereen heeft ervan genoten en was vol lof ! Bovendien vonden we de prijs alleszins redelijk, dus zeker voor herhaling vatbaar!
I.M. Hanegraaf-Hogenboom

Jubileum – Hilversum
Floris heeft een geweldig buffet voor 50 personen gerealiseerd. Zijn werkwijze is efficiënt, hij past zich moeiteloos aan aan de situatie, let heel goed op dat alles klopt en dat de schalen tijdig worden bijgevuld. Ondanks de betrekkelijk kleine ruimte waar het feest plaats vond liep hij nooit in de weg, werkte keihard en bleef heel vriendelijk tegen de gasten die hem soms de oren van het hoofd vroegen over de gerechten of een compliment gaven omdat alles zo heerlijk en vers klaargemaakt was. Zo stond Floris bijv. de gemarineerde gamba’s te bakken, en ook de kip met champignons werd ter plekke bereid. Hij had zelfs in de gaten dat de gastvrouw niet aan eten toekwam en zorgde ervoor dat zij een bordje met lekkere hapjes kreeg. Na afloop was alles opgeruimd en afgewassen en de keuken gepoetst. Hulde voor zijn bijdrage aan een voor alle gasten (heb ik mij laten vertellen) onvergetelijk feest.
Marieke van der Velde

Verjaardagsfeest – Alphen aan den Rijn
FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur heeft wederom een perfecte avond verzorgd met dit keer een heerlijk 4-gangen diner. Zelfs op het laatste moment kon er nog geimproviseerd worden ivm dieet wensen. Alles was wederom goed georganiseerd en na afloop mooi opgeruimd. De betrokkenheid en communicatie zijn ook nu weer als zeer prettig ervaren. Na afloop van alle gasten alleen maar lovende reacties ontvangen. Inmiddels heb ik Floris Catering al aan meerdere mensen aangeraden.
Rieneke Sanson en Saskia Klein

Zakelijk diner aan huis – Bussum
FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur heeft onze buurtborrel uitstekend verzorgd. Ondanks minder goed weer was het zeer geslaagd. Het personeel is zeer attent en de hapjes en drankjes zijn enorm lekker. FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur is een aanrader!
Buurtpreventie Vereniging Craai

Jaarlijkse borrel – Huizen
Een zeer goede gastheer die onze inhoudelijke avond voortreffelijk heeft ondersteund met heerlijk eten, goede wijnen. Floris voelde de avond zeer goed aan, bracht de gerechten op de juiste momenten en had een goed verhaal bij iedere gang. Floris ging zijn gang en had geen enkele hulp nodig; ideaal voor de zakelijke bijeenkomst die wij hadden. Wij kijken dan ook terug op een zeer geslaagde avond, alle aanwezigen gingen met een goed gevulde buik naar huis. Bedankt!
Bob Paulussen – Van Vieren B.V.

Zakelijke bijeenkomst – Hilversum
FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur heeft voor onze housewarming de tapas verzorgd. Floris is in staat snel te schakelen en verrukkelijke tapas af te leveren. De tapas waren vers en de warme hapjes waren zo bereid dat ik deze alleen nog even in de oven hoefde op te warmen. Ik ben meerdere keren door mijn gasten gecomplimenteerd over de tapas. Zeker geslaagd en voor herhaling vatbaar!
Aleid Reijnders

Housewarming – Amersfoort

Hapjes laten bezorgen door FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur i.v.m. onze housewarming en iedereen heeft er heerlijk van gegeten, echt een aanrader.
Familie van Heerde

Housewarming – Odijk
“FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur heeft voor ons een mooie avond verzorgd. Alles liep perfect, hapjes waren heerlijk en het zag er allemaal prachtig uit. Wij konden alles aan hem overlaten en vervolgens genieten van ons eigen feest.
Keuken was helemaal keurig achtergelaten. Zelf dus haast niets hoeven opruimen. Een waar genot allemaal!
Na afloop heel veel positieve reacties van iedereen gehad op het heerlijke eten. Volgende keer absoluut weer! “
Bernd-Jan Sanson

Catering verjaardagsfeest – Bussum
Een leuke en flexibele catering. De producten zijn van hoge kwaliteit en de gerechten zijn verassend en origineel. FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur staat open voor ideeën en doet het op een leuke manier. Zeker voor herhaling vatbaar!
Rik Troost

21 diner – Hilversum
Namens alle leden van de Ronde Tafel 188 veel dank voor de uiterst goed verzorgde catering. Het was allemaal vers, divers, voldoende en van hoge kwaliteit.
Wij zullen zeker in de toekomst meer van uw diensten gebruik maken. Met vriendelijke groet, Arie Mauritz
 namens Ronde Tafel 188
Arie Mauritz

Zakelijke bijeenkomst – Groenekan
Uw betrokkenheid bij de voorbereiding was zorgvuldig, tijdig en pro actief. De catering activiteiten waren conform hetgeen was afgesproken; op tijd, keurig verzorgd en van een goede kwaliteit.
De vele positieve reacties van mijn gasten betroffen de hapjes die door u waren klaargemaakt en door uw medewerkers op een vriendelijke wijze werden uitgeserveerd.
Ik zal uw bedrijf bij gelegenheid graag willen aanbevelen!Met een hartelijke dank,
 Matthieu Niehe
Dhr. Matthieu Niehe

Verjaardagsborrel -Filmtheater Hilversum
Keurig op tijd, precies zoals overeengekomen.
Overheerlijke kleine verse gerechten werden er geserveerd. Prijs/kwaliteit was super en het scheelde ons heel veel werk.
 Volgende keer weer.
Arie Mauritz

Mevr. H. van den Berg

Zondag vierde ik mijn verjaardag en heb ik tapa’s en amusehapjes bij Floris catering besteld. Mooie presentatie en heerlijke hapjes. Het garnalencocktailtje en het soepje verrasten de gasten helemaal!
Patricia Heijm-Koldewijn
Verjaardagsborrel in Hilversum
Heerlijk en eerlijk eten.
 Floris heeft er lol in om lekker eten voor je te maken. Je proeft de verse producten en het eten is met liefde klaargemaakt.
 Absoluut een aanrader!
Gonny Splint

Verjaardag buffet in Utrecht
FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur gebruikt voor ons afscheid. Heerlijk eten en goede kwaliteit. Heeft ons een boel kopzorgen bespaard en veel positieve reacties opgeleverd!!!!
Lodewijk

Afscheidsborrel in Haarlem in Hilversum
FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur ingehuurd voor mijn verjaardagsfeest. Mooie presentatie, alles op tijd klaar en erg smaakvolle hapjes. Er werd rekening gehouden met speciale eisen.
Mevr. D. van Stek

Catering verjaardag in Utrecht

Ook enthousiast geworden? Vraag dan een offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie!

Scroll naar top