Over ons
Even voorstellen, u wilt natuurlijk graag weten wie wij zijn en waarom wij met zoveel passie en enthousiasme iedere dag weer voor u klaar staan.
Over FLORIS & CO
Catering – Events – Traiteur
Voorheen bij u bekend als “FLORIS Catering & Traiteur”. Sinds 1 Juni 2020 is onze naam veranderd in FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur
FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur is een full-service cateringbedrijf en wij leveren maatwerk van A tot Z. Wij werken graag met lokale en eerlijke producten, veelal biologisch. Neem contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.
Met culinaire en gastvrije groet,
FLORIS Kok & RemCO van Maurik
FLORIS & REMCO
Catering – Events – Traiteur
Ongeveer 25 jaar geleden begon mijn horecaloopbaan. Ongeveer 8 jaar geleden stapte ik voor het eerst bij Floris catering naar binnen op de Lindenlaan 80 in Huizen. Nu Floris en ik sinds januari 2020 onze krachten gebundeld hebben, merken we dat we elkaar aanvullen en versterken. We zijn hard gegroeid en geprofessionaliseerd de afgelopen 3 jaar, ondanks de Covid pandemie. Of misschien wel dankzij de pandemie aangezien we veel tijd hebben gehad om te professionaliseren in alle afdelingen van onze organisatie. Wij richten ons op diverse doelgroepn zowel particulier als zakelijk. Die afwisseling maakt het leuk. Ik geniet elke dag van wat we doen en vooral van waar we mee bezig zijn.
Remco van Maurik
Na diverse buitenland ervaringen ben ik in 2010 weer neergestreken in mijn geboortedorp Huizen en begonnen met het cateringbedrijf. Wat ik zo mooi vind van het werk dat ik doe is de vele verschillende mensen die ik spreek en leer kennen, met hen ideeën bespreek en kijk hoe we hier naadloos op kunnen aansluiten met onze cateringservice. Kernwoorden die betrekking hebben op mij zijn betrouwbaar, geïnteresseerd, gastvrij en vooral positief en vastberaden.
Floris Kok
Erkend leerbedrijf
Sinds 1 mei 2012 is FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur een erkend leerbedrijf voor de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB verzorgt de erkenning van leerbedrijven in de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening.
Wij hebben deze erkenning gekregen, omdat wij de juiste vakdiploma’s en praktijkervaring hebben om leerlingen te begeleiden. Als horecabedrijf zien wij het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak en brengen onze leerlingen met veel enthousiasme en passie de fijne kneepjes van het vak bij.

Onze mensen
Even kennismaken
Al onze mensen werken met overtuiging, zorg en aandacht aan uw event. Stuk voor stuk professionals met een hart voor feesten, partijen en passie voor lekker eten en gastvrijheid, wanneer ontmoeten zij u?
Vacatures
Kom jij ons team versterken?
Het team van FLORIS & CO is altijd op zoek naar gemotiveerde krachten die ons team komen versterken. verstuur snel een open sollicitatie via de knop hieronder.

Björn Doense
Sous Chef Productie
Nanne Brusse
Sous Chef Events
Maarten Schogt
Manager Non Food
Mats Schoevers
Keukenassistent
Tom Hendriks
Keukenassistent