Over ons

Even voorstellen, u wilt natuurlijk graag weten wie wij zijn en waarom wij met zoveel passie en enthousiasme iedere dag weer voor u klaar staan.

Over FLORIS & CO

Catering – Events – Traiteur

Voorheen bij u bekend als “FLORIS Catering & Traiteur”. Sinds 1 Juni 2020 is onze naam veranderd in FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur

FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur is een full-service cateringbedrijf en levert maatwerk van A tot Z. Wij werken graag met lokale en eerlijke producten, veelal biologisch. Hier kunnen onze chef’s volledig hun passie en creativiteit in kwijt. Van mooie happen tot aan bijvoorbeeld grote thema buffetten en walking dinners. Alles met veel liefde bereid zodat u en uw gasten een verrukkelijke smaaksensatie zullen ervaren en hier nog lang over na zullen praten. Neem geheel vrijblijvend contact op om de mogelijkheden met ons te bespreken.

Met culinaire groet,

Floris Kok & Remco van Maurik

 

FLORIS & REMCO

Catering – Events – Traiteur

Ongeveer 25 jaar geleden begon mijn horecaloopbaan. Sindsdien heb ik veel geleerd en gezien. Nu Floris en ik sinds januari 2020 onze krachten gebundeld hebben, merken we dat we elkaar aanvullen en versterken. In dit rare, moeilijke en vooral dynamische jaar 2020 hebben we dat zeker ondervonden. Geen dag is hetzelfde. Die afwisseling in mijn werk maakt het ook leuk en daarom geniet ik elke dag weer van wat ik doe.

Remco van Maurik

Na diverse buitenland ervaringen ben ik in 2010 weer neergestreken in mijn geboortedorp Huizen en begonnen met het cateringbedrijf. Wat ik zo mooi vind van het werk dat ik doe is de vele verschillende mensen die ik spreek en leer kennen, met hen ideeën bespreek en kijk hoe we hier naadloos op kunnen aansluiten met onze cateringservice. Kernwoorden die betrekking hebben op mij zijn betrouwbaar, geïnteresseerd, gastvrij en vooral positief en vastberaden.

Floris Kok

Erkend leerbedrijf

Sinds 1 mei 2012 is FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur een erkend leerbedrijf voor de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB verzorgt de erkenning van leerbedrijven in de sectoren horeca, bakkerij, reizen, recreatie en facilitaire dienstverlening.

Wij hebben deze erkenning gekregen, omdat wij de juiste vakdiploma’s en praktijkervaring hebben om leerlingen te begeleiden. Als horecabedrijf zien wij het belang van het opleiden van jonge mensen voor het vak en brengen onze leerlingen met veel enthousiasme en passie de fijne kneepjes van het vak bij.

Onze mensen

Even kennismaken

Al onze mensen werken met zorg en aandacht aan uw eten. stuk voor stuk zijn het horeca professionals met een hart voor de horeca en een passie voor lekker eten en gastvrijheid, wanneer ontmoeten zij u?

Vacatures

Kom jij ons team versterken?

Het team van FLORIS & CO is altijd op zoek naar gemotiveerde krachten welke ons team komen versterken. verstuur snel een open sollicitatie via de knop hieronder.

Floris Kok

Founder & Sales

Remco van Maurik

Founder & Chef Kok

Gina Valkenhoff

Finance & Administratie​

Herma Holtland

Sales & Relatiebeheer

Björn Doense

Sous-chef

Gerhard Buitenhuis

Kok

Luc Veldman

All round keuken

Wessel Stolze

All round keuken

Laat een recensie achter

Scroll naar top