Wij leveren maatwerk. Vraag geheel vrijblijvend een passende offerte aan.

T 035-526 48 56 of M 06-45 300 298

Wijnen

In combinatie met uw heerlijke hapjes en gerechten kunnen wij een passend wijnarrangement voor u verzorgen. Wij werken met vaste wijnleveranciers samen die ons kunnen voorzien van de meest heerlijke en exclusieve wijnen. Onderstaand vindt u onze suggestie wijnen. Heeft u specifieke wensen dan houden wij hier graag rekening mee.

Lees meer

Verhuur

Voor de verhuur van partytenten, decoratie, stoelen en tafels, glaswerk, servies en nog veel meer kunt u ook bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur terecht.

Lees meer

Dranken

Tijdens uw evenement kunnen wij ook de dranken verzorgen, wel zo gemakkelijk. Wij doen dit op nacalculatie of op afkoop.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan een arrangement van plat en bruisend water, wijn, bier, frisdranken en sappen geserveerd door onze vakbekwame mensen. Speciale dranken op aanvraag.

Lees meer

Personeel

Personeel op uw feestje of evenement is door ons makkelijk te verzorgen. Wij werken met vakbekwame eigen professionals zoals Event Managers, Koks en bedienend personeel.

Lees meer

Muziek

Muzikale entertainment op uw evenement is door ons makkelijk te verzorgen. Wij werken met een groot netwerk aan bijvoorbeeld DJ's en muzikanten die u hierin kunnen voorzien.

Lees meer

Schoonmaak

In samenwerking met Bright Cleaning bieden wij u een unieke schoonmaakservice per event aan. Dit kan bijvoorbeeld voor en na uw event. Neem voor meer informatie contact op via www.brightcleaning.nl

Lees meer