Feestdagen 2022

De decembermaand staat weer voor de deur en dat betekent dat het jaar alweer bijna voorbij is. Ook nu is de tijd voor ons gevoel weer voorbij gevlogen. Wij zijn gek op de warme en gezellige decembermaand waar de kerstboom wordt opgezet, de kaarsjes elke avond branden en de kerstmuziek op de radio. Ook is dit de tijd van kerstborrels, diners en samenzijn. Wij hebben weer een aantal fantastische arrangementen voor zowel thuis als op het werk samengesteld.

Kerstborrel

Heb jij dit jaar de taak op je gekregen om de jaarlijkse kerstborrel te organiseren, maar heb je het veel te druk met al je deadlines? Begrijpelijk! Wij helpen je graag hierbij. Neem dan snel contact met ons op, dan bespreken we samen al jouw wensen. Vervolgens gaan wij ermee aan de slag en maken we een mooi plan voor jou om er een kerstborrel van te maken om nooit meer te vergeten.

Kerstdiner

Ook dit jaar hebben we weer een heerlijk Kerstdiner voor u samengesteld om zelf af te maken thuis. De voorgerechten en de nagerechten leveren we volledig “plug n play” aan. U hoeft enkel nog een paar dingen te doen. Voor het hoofdgerecht leveren we een duidelijke afmaak instructie mee en we hebben een instructievideo op ons youtube kanaal geplaatst voor u. U hoeft alleen maar ontspannen te genieten van uw Kerst. Dit jaar is ons menu te combineren met een styling pakket voor uw Kerstdiner tafel. Zo wordt het wel héél makkelijk! One stop shopping. Klik op de button hieronder en bestel uw kerstmenu voor thuis.

Nieuwjaarsborrel

Een nieuwe start van het jaar. Voor veel bedrijven is januari een tijd van terugkijken op het vorige jaar en vooruitkijken op het nieuwe jaar. Er is toch niks leukers dan dit samen met je collega’s te doen. De nieuwjaarsborrel is hier het ideaal moment voor. Lekker bijkletsen onder het genot van een heerlijk hapje en een drankje, zodat jullie er weer fris tegenaan kunnen in het nieuwe jaar. Zijn jullie op zoek naar uniek, gezellig en sfeervol arrangement om samen het nieuwe jaar in te luiden? Neem dan contact met ons op!

Scroll naar top