Zakelijk

Voor uw zakelijke event verzorgen wij graag de catering die wij geheel kunnen aanpassen aan uw wensen. Vanzelfsprekend kunnen wij ook rekening houden met verschillende dieetwensen. Of het nu gaat om een vergadering, personeelsfeest, bedrijfsfeest, crewcatering óf moet u wel eens overwerken? Bekijk hieronder de mogelijkheden. Uiteraard helpen wij u ook graag bij maatwerk.

Vergadering

Voor, tijdens en/of na uw vergadering verzorgen wij de catering geheel aangepast aan uw wensen. Vanzelfsprekend wordt er rekening gehouden met dieetwensen.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest is dé gelegenheid om op een ontspannen manier bij te praten met uw collega’s. Heerlijke drankjes en smaakvolle hapjes zijn hierbij onmisbaar.

Bedrijfsfeest

Voor elk bedrijfsfeest, klein of groot, biedt FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur passende oplossingen. Van gezellige borrel tot een groot themafeest.

Overwerken

Moeten u en uw collega’s er een lange dag van maken, en is er geen tijd om gezond te koken? Dan hebben wij de perfecte oplossing voor jullie, bijvoorbeeld overwerkmaaltijden van FLORIS & CO!

engineer, engineering, broadcast

Crew Catering

Tijdens een opnamedag is uw crew hard aan het werk onder flinke tijdsdruk. FLORIS & CO is ervaren in het verzorgen van crew catering bij o.a. de opnames van nieuwe tv-programma’s of tv-shows.

Relatie Event

Hoe zorgt u ervoor dat u relaties aan uw bedrijf bindt? Door het verzorgen van een tot  in de puntjes verzorgd event met culinaire hapjes en dranken van de hoogste kwaliteit.

Scroll naar top