Trouwplannen?! Ja, ik wil!

Hebben jullie trouwplannen? Van harte gefeliciteerd! Bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur zijn we o.a. ervaren in de catering van bruiloften. Jullie kunnen de complete verzorging van die dag aan ons uitbesteden, zodat jullie een zorgeloze dag hebben. Wij helpen graag om deze bijzondere dag tot één van de mooiste dagen uit jullie leven te maken.

In een oriënterend gesprek spreken wij graag alle wensen en ideeën door. We geven jullie advies waar nodig en tevens laten we jullie kennis maken met onze verschillende mogelijkheden. Tegenwoordig is het mogelijk om bijna overal te trouwen. Wij kunnen bijvoorbeeld jullie tuin omtoveren tot een prachtige trouwlocatie, geheel in jullie eigen smaak.

Lees meer

Tuinfeest geven?

Wil je een tuinfeest geven? Bij FLORIS & CO Catering – Events – Traiteur zijn we o.a. ervaren in het organiseren van tuinfeesten. Je kunt de complete verzorging van een tuinfeest aan ons uitbesteden, zodat jullie nergens naar om hoeven kijken.

In een oriënterend gesprek spreken wij graag alle wensen en ideeën door. We geven advies waar nodig en tevens laten we je kennis maken met onze verschillende mogelijkheden.

Lees meer